Pressemeddelelse, 20. maj 2009.

Hjemmeside til DM i landevejscykling: www.dmugen2009.dk

Fra den 25. – 28. juni afvikles, nok det største sportsarrangement i Sønderborg` historie, når danmarksmester-skaberne i landevejscykling køres i og omkring Sønderborg.

I den forbindelse er der åbnet en hjemmeside, hvor alle kan se og følge med i bl.a. hvor og hvornår der køres, hvem der kommer til start, sidstnævnte dog først når tilmeldingen er slut. Og efter løbet resultatlisten

Adressen på hjemmesiden er: www.dmugen2009.dk

Som Danmarks Cykle Union skriver på deres officielle website:
Årets landevejs DM skal afvikles i naturskønne og historiske omgivelser i Sønderborg den 25.-28. juni. Målområdet er lagt i et fantastisk område, hvor det er muligt at se alt fra historiske mindesmærker til udsigter over sund og hav.

I Eliteklassen vil alle de bedste danske cykelryttere være til start bl.a. fra Team Saxo Bank, Team Designa Køkken, Team Capinordic, Team Stenca Trading, ryttere på udenlandske hold, samt en lang række danske A-ryttere.

Også den arrangerende klub Sønderborg Cykle klub har 3 ryttere til start.

I A-klassen er Tom Bøttger med. Toms cykelkarriere startede i 2001, da han efter en korsbåndsskade, brugte spinding og cykling som genoptræning. Han fik smag for cykelsporten, og startede i begynderklassen. I 2007 rykkede han så op i A-klassen.

Toms bedste placering til dato er en 2. plads i Masterklassen ved NM i år 2005.

Tom regner med at stille til start i både enkeltstarten og linieløbet, med fokus på linieløbet, hvor han ser det som et realistisk mål, at gennemføre, evt. top 40, men hvem ved om han ikke overrasker.

Tom håber på naturligvis på stor opbakning fra baglandet og tilskuerne fra Sønderborg, samt at det må blive en stor dag for Sønderborg samt alle de deltagende foran samt bagved kullisen.

Som Tom siger:

”Man kan også sige at det nok ikke er mange der for lov til at køre så meget på hjemmebane, som jeg gør” (Tom bor på opløbsstrækningen)

Også i juniorklassen har Sønderborg Cykle Klub 2 ryttere til start, Morten Nielsen og Morten Ochelca.

Morten Nielsen, satser mest på linieløbet. Måske en top-10 placering efter hans 2. plads i Esbjerg. Men der er stærkere konkurrenter til DM. Så han kan være lidt underdog.

Ud over eliteløbet vil der blive kørt motionsløb, PostMasterLøbet (58,4 km), på ruten lørdag, 27. juni kl. 09.00, hvor alle kan deltage. Tilmelding hertil kan ske på hjemmesiden: www.dmugen2009.dk senest den.15. juni 2009.

Link til Danmark Cykle Unions side: www.cyclingworld.dk/index.php?p=nyheder/profil.php&id=14357

    5906  reads